Ziua nuntii cea mai frumoasa din viata unei femei

De cand suntem mici tot visam la cum vom arata in ziua nuntii, este ziua pentru care ne facem planuri toata viata, ne imaginam o multime de tinute si coafuri. Dar cred ca cel mai important lucru de care trebuie sa tinem cont sunt verighetele pentru ca pe ele le vom purta pe deget toata viata. Asa ca o alegere in tinerete are consecinte la batranete daca pot spune asa. O data cu trecerea anilor noi ne schimbam fizionomia, probleme vin si trec, dar ceea ce ramane pentru totdeauna ca simbol al dragostei noastre este verigheta.

Gandindu-ma la acest aspect am luat la rasfoit siteurile de profil gandindu-ma la ce mi-ar placea mie, si cum as vrea sa arate verigheta mea. Am gasit pe diamante.ro o selectie impresionata de verighete si inele de logodna, dar optiunile fiind atat de nenumarate nu m-am putut decide inca. Cred ca alaturi de partener acest lucru devine mult mai usor, o parere in plus este intotdeauna bine venita.

Un inel de logodnacare sa se incadreze in preferintele mele ar trebui sa fie din aur alb cu o piatra micuta alba. Si poate si cateva mici pietre negre prin prejur ca sa-l scoata din monotonia diamantelor. As vrea sa se potriveasca perfect degetelor mele, dar asta e cam greu din pricina faptului ca degetele mele sunt foarte subtiri. Aici chiar am o problema doar la copii imi gasesc inele pe marimea mea ))) Si cel mai important lucru as vrea sa fie daruit intr-un cadru romantic cu multa dragoste. Pentru voi am selectat cateva inele de logodna care mi-au placut mie cel mai mult si sa astept si pe voi sa va impartasiti parerea despre alegerea inelelor de logodna si verighetelor.

18k-Gold-3-4ct-TDW-Princess-Diamond-Halo-Engagement-Ring-H-SI1-SI2-P13063364

This entry was posted in Moda.

Leave a Reply