Ziua in care te-am ales

Totul a inceput intr-o sambata seara cand te cautam cu disperare, am rasfoit toate siteurile in speranta ca te voi gasit mai repede si nu a durat mult timp si te-am vazut chiar pe colop.ro. Erai fix asa cum imi doream eu sa fii, profesionista, frumoasa, si disponibila. Doar cateva ore ne desparteau pana aveai sa devii mana mea dreapta. Imi placea ca puteam sa te personalizez dupa bunul meu plac datorita ImageCard-ului cu care vii insotita. Ai o baza transparenta ceea ce ma face sa cred ca oferi un plus de incredere in oricare moment. Orice fotogorafie pe care mi-o doream acum putea sa devina imbracamintea ta office si ma ascultai de fiecare data si te adaptai cu usurinta cerintelor mele stilistce.

cosmetics

Dupa ce am vizionat filmuletul tau de prezentare m-ai cucerit pe loc. Nu a durat mult timp sa imi dau seama ca esti stampila perfecta si alaturi de mine ai face cea mai buna echipa. Acum de cand am aflat ca esti in premiera in Romania, inima mi-a tresarit de bucurie si nu a durat mult timp pana te-am comandat. Da, esti unica, si asta datorita faptului ca te pot personaliza eu cum imi doresc, iar datorita ferestrei XXL acum pot avea alaturi de mine cele mai frumoase fotografii. Sper sa petrecem cat mai multe clipe frumoase impreuna pentru ca esti un printer cu totul special esti modelul Colop Printer G7.

Iar daca ar fi vreodata sa aleg ce haina ai purta si cu ce fotografii te-as personaliza, n-as ezita nicio clipa sa aleg o poza cu familia mea. Pentru ca pe ei ii vreau tot timpul alaturi de mine, pentru ca sunt singurii oameni care ma motiveaza si ma sustin in alegerile pe care le fac, indiferent daca sunt pozitive sau negative. Dar daca totusi cineva din familie nu si-ar dori sa apara in fotografia stampilei mele, atunci un mesaj motivational ar inlocui acea poza cu succes.

Articol scris pentru Super Blog 2014

This entry was posted in Social.

Leave a Reply