Cand a fost ultima data cand ai zambit? Cand te-ai simtit cu adevar fericit? Cand ai simtit ca plutesti si ca uiti de toate probleme care ti se ivesc si care iti intuneca viata? Mi-as dori sa zambesti si cu cat mai mult cu atat mai bine.

Fiecare zambet iti stimuleaza endorfinele si te fac mai fericit, iar fericirea e ceea ce cautam im fiecare zi. In fiecare zi vrem sa traim un moment de fericire unic, care sa nu semene cu altul in care sa fim mai buni si sa uitam de grijile cotidiene in ca invatam sa zambim din nou.

Am observat ca si animele zambesc deci si ele se simt fericite sau triste si ele au sentimente si probabil ca traiesc cu intensitate unele momente fericite sau mai putin fericite. Imi place sa ma aventurez pe cai necunoscute doar sa gasesc acel moment de fericire sa ma conectez cu universul si sa simt ca traiesc fiecare clipa din viata mea ca si cum ar fi ultima.

zambeste

Imi place atat de mult sa visez, sa traiesc, si sa simt totul ca atunci cand esti intr-o zi de vara foarte calduroasa si incepe deodata ploaia.

Acel moment eu il consider unic, incomparabil cu altele. Este un moment de fericire maxima, in care simti ca este conectat cu natura, cu mediul inconjurator si cu tot universul.

Momentul acela in care vrei sa ramai pe loc si sa simti cum tot universul este conectat cu tine. Sa simti cum timpul a ramas pe loc, si cum un moment atat de mult asteptat de obicei se sfarsete atat de repede.

Pentru acel scurt moment, imi place sa caut si sa pornesc pe cele mai aventuroase drumuri, si pe cele mai grele culmi de urcat, dar niciodata nu renunt la visul meu. Si stiu in sinea mea ca voi prinde acel moment.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *