Nu stiu daca te-ai gandit vreodata cum ar fi sa ai propria afacere, sa negociezi contracte si sa angajezi oameni care sa lucreze pentru tine. Dar daca ai avut vreodata o astfel de idee si nu ai stiut unde sa cauti informatii, iti dau eu un super pont. In perioada 14-20 septembrie la Predeal, incep cursurile singurei scoli de antreprenoriat din Romania.

Startmeup este locul in care iti poti pune ideile in practica, poti face echipe cu alti participanti si poti lua parte la tot felul de activitati si exercitii are au rolul de iti dezvolta gandirea antreprenoriala si capacitatea de vizionare. Este singura scoala din Romania care ofera astfel de cursuri asa ca ar fi bine sa arunci o privire pe site pentru mai multe informatii.

logo_startmeup

Daca ti se pare prea greu duci la capat un plan de afecere sa stii ca aici gasesti cei mai buni indrumatori care sunt alaturi de tine timp de un an dupa finalizarea cursurilor. Tot de la ei poti invata cele mai noi tehnici de vanzare si negociere ca atunci cand pornesti afacerea sa nu fii luat pe nepregatite de unele situatii neasteptate care pot aparea.

Fiindca in antreprenoriat trebuie sa te reinventezi mereu mai ceva ca un start de la Hollywood, eu recomand acest curs si celor care sunt deja antreprenori pentru ca in acest domeniu tot timpul apar noi provocari si tot timpul trebuie sa fii updatat cu noutatile aparute. O idee inovatoare nu este suficienta daca nu ai echipa de specialisti care sa iti ofere cele mai bune sfaturi.

Iar ceea ce e super fain la acest curs este ca dupa 6 zile de studiu si de exercitii practice alaturi de antreprenori din Romania si internationali care sunt acolo sa iti dezvaluie toate trucurile de bussnies, este faptul ca la sfarsitul cursului iti poti valida ideea de bussnies si vei primi un feeedback real chiar de la potentialii investitori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *