In societatea in care traim suntem programati sa gandim intr-un anumit fel de cele mai multe ori, static fara imaginatie si sa urmam turma. 

In cazul in care vrei sa iesi din multime si sa aplici propriul tau mod de gandire iti va fi foarte greu, pentru ca toti ceilalti din jurul tau care gandesc ca turma te vor trage inapoi si nu te vor lasa ai propriul tau mod de gandire.

uita tot ce ai invatat

Vor fi negativisti si nu te vor incuraja sa iti schimbi modul de gandire, te vor trage inapoi si iti vor recomanda sa revii la gandirea de turma pentru ca altfel ai luat-o razna.

Nu vor accepta ca altcineva sa gandeasca diferit de ei.

Astfel fel de oamneii ar trebui sa dispara din jurul tau, cu cat ai mai multi oameni de calitate pe langa tine cu atat iti va fi mai usor sa evoluezi si sa iti schimbi viata.

Asa ca ar fi bine sa faci o analiza la rece a oamenilor care sunt in jurul tau si a celor care merita sa fie in jurul tau.

Pentru ca nu toti oamenii care ii ai acum langa tine ar trebuie sa fie langa tine, si nu toti care sunt langa tine, te si sprijina in schimbarile pe care vrei sa le faci cu viata ta.

Alege doar oamenii care sunt mai buni decat tine si de la care ai ce invata. Iar cu esti mai mult prin ei cu atat vei deveni unul dintre ei.

Iar acesta este cel mai bun lucru pe care il poti face pentru tine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *