Traieste, respira, iubeste fiecare moment din viata ta, pentru ca orice ti se intampla in viata este unic si iti este destinat tie, si trairilor tale interioare.

Imi place sa cred ca ceea ce nu se intampla in viata ne este destinat. Totul se intampla cu un scop. Poate ca sa devenim mai puternici, sau poate sa ni se arate greselile din mentalitatea si viata noastra. Dar cu siguranta nimic nu este intamplator.

De cate ori nu ai simtit ca o anumita situatie ti s-a intamplat doar ca sa inveti ceva din ea.

traieste

Si cu cat iti dai seama ce lectie trebuie sa inveti din situatia respectiva cu atat mai repede ai sansa sa evoluezi si sa descoperi informatii noi, sa te calesti si sa faci fata celor mai grele situatii din viata ta.

Cu cat intamplarile din viata tale sunt mai grele si mai greu de depasit cu atat devii mai puternic si mai mai greu de invins.

Asa ca nu te speria de efortul mare pe care trebuie sa il depui ca sa infrunti cele mai grele abisuri pentru ca doar asa poti urca cele mai inalte culmi ale succesului profesional sau personal.

Chiar daca la inceput poate fi un pic infricosarator sa te arunci in necunoscut, doar asa poti afla care iti sunt limitele si care iti sunt cele mai mari temeri.

Doar asa vei stii la care parte din tine trebuie sa lucrezi si ce trebuie sa faci ca sa evoluezi.

Doar asa ai sa aflii la sfarsitul calatoriei ca tot ce ti se parea greu la inceput acum nu a devenit doar o parte din tine, o parte din calitatile tale care te fac de neinvins in fata multimii.

Acel ceva ce nu te mai poate infrange oricat demult s-ar chinui, acele bariere psihologice pe care ai reusit intr-un final sa le depasesti, si acum esti liber si sigur de ceea ce esti capabil sa faci fara sa iti mai pese de nimic altceva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *