Testeaza gratuit Lancôme Genifique

Produsul a fost lansat de Lancome in martie 2009, si la putin timp dupa lansare s-a vandut in milioane de bucati, creinadu-se o isterie generala in jurul lui. Lancôme Genifique este un ser care promite intinerirea tenului in doar sapte zile dandu-i un aspect luminos si radiant, moale si catifelat. La nivelul pielii sunt proteinele, celulele care dau aspectul tenului nostru, dar o data cu inaintarea in varsta structura pielii se schimba iar regenerarea celulelelor devine din ce in ce mai dificila. Aici intervine rolul serului Lancôme Genifique care are rolul de a activa si stimula producerea de proteine la nivelul tenului cu pana la 60% mai mult decat in mod normal. Mie producatorii mi se par un pic cam optimisti cu o asa descriere, dar fiind un pridus de lux sa speram ca isi face treaba bine si isi merita banii.

Lancome Genifique

Cum se foloseste serul Lancôme Genifique?

Producatorii recomandata a fi folosita una sau doua picatari de ser atat dimineata cat si seara, masand usor tenul cu el. Trebuie sa asteptati cateva minute sa intre in piele dupa care puteti aplica crema hidranata sau orice alt produs cosmetic pe care il folositi in ritualul vostru de beauty.

Cum pot sa testez Lancôme Genifique?

Pentru a intra in posesia unui mini produs Lancôme Genifique trebuie sa fii fan al paginii Lancômepe facebook. Dupa care trebuie sa intrii in aplicatia creata special pentru acesta promotie unde vei primi un vocher. Downloadeaza vocherul dupa care il printezi si mergi la cel mai apropiat magazin Sephora cu el. Acolo iti vei primi produsul spre testare. Aceiasi oferta o gasiti si in revista ELLE care ofera si ea un vocher gratuit pentru a testa Lancôme Genifique.

Atentie produsul nu este full size, ci este un mini produs pentru 7 zile. Oferta este valabila in limita stocului disponibil.

Leave a Reply