Televizorul de care imi amintesc

Nu stiu cati ani ai tu si daca ai prins sau nu televizorul alb negru dar eu imi amintesc perfect momentul cand am vazut pentru prima data desene animate color. Un vecin venit din tari straine reusise sa isi cumpere un asftel de televizor, si ca sa faca o bucurie copiilor de pe scara ne-a adunat pe toti la el acasa unde am reusit toti sa ne uitam la un episod de desene animate in imagini color, clare si animate. Din pacate nu imi mai amintesc ce desen ca tare mult mi-ar fi placut sa il revad.

Dar ceea ce imi amintesc a fost cat de fascinata am ramas de personajele animate care acum aveau culori vii, si nu trebuia eu sa imi mai imaginez oare ce culori au hainele personajelor principale. Doar ca eu nu am fost singura care ramanea inmarmurita cand priveam televizorul colorat ci si ceilalti copii erau la fel de uimiti ca mine. De fiecare data cand il vedeam pe vecinul cu televizor color ne rugam de el sa ne primeasca la el acasa ca sa ne mai uitam la un episod de desene.

Ulterior din ce in ce mai multi oameni au reusit sa isi achzitioneze televizore color pentru ca au aparut diverse promotii, iar tehnologia a evoluat treptat iar acum un televizor poate avea la fel de multe optiuni ca un telefon mobil. Dar cea mai faina chestie la televizoarele smart de astazi este ca poti instala tot felul de aplicatii si joculete care iti fac o mare placere sa le folosesti. Sa citesti toate conversatiile de pe Skype pe ecranul televizorului chiar mi se pare de-a dreptul revolutionar.

lg-lb650v-1

Daca m-ai fi intrebat acum multi ani cum va evolua lumea televizoarelor, probabil ca nu as fi stiut sa iti raspund. Oricum cred noile modele de televizoare sunt atat evoluate incat nici nu as fi avut imaginatia necesara  sa imi imaginez cum ar arata sau ma gandesc ca un simplu TV poate indeplini atat de multe functii si poate avea atat de multe optiuni. Sunt sigura acum, daca m-ai intreba cum va evolua internetul ti-as spune ca n-am nicio idee. Dar de un lucru sunt sigura: nu cred ca va mai exista evolutie fara internet iar marea globalizare va pune stapanire pe toti dintre noi.

Cred ca multe industrii se vor muta in online si vor aparea multi noi antreprenori cu idei geniale care poate isi vor incepe busniess-ul cu un simplu magazin online, in care poate sa vanda cele mai neaspetate lucruri. Eu abia astept sa stau pe margine si sa privesc acest spectacol al evolutiei care se va desfasura chiar in jurul meu.

1 Comment on Televizorul de care imi amintesc

  1. Iulian
    October 31, 2014 at 7:37 am (3 months ago)

    Eu tin minte cum ii mai trosneam un pumn batranului TV alb negru cand o lua imaginea razna :)))

    Reply

Leave a Reply