Stii momentul ala cand esti extrem de fericit si nu stii de ce?

As vrea sa am cat mai multe astfel de momente, dar este destul de greu sa fii fericit doar datorita lucrurilor simple care ti se intampla in fiecare zi. 

As vrea sa reusesc sa ma educ, sa ma pot bucura cat mai des de lucrurile care sunt simple si care iti fac viata mai placuta zi de zi, fara a fi costisitoare sau foarte greu de obtinut.

Mi-am dat seama ca lucrurile care ne fac cu adevarat fericiti sunt lucrurile simple si de care ne putem bucura in fiecare zi.

Cred ca un zambet pe care il daruim din suflet poate face mai multa lume fericita decat un lucru foarte scump si impersonal pe care il daruim fara vreo ocazie anume.

smile

Iar ca sa reusesti sa te bucuri de lucrurile simple asa cum este un zambet, cred ca trebuie sa te autoeduci, sa ajungi sa stii sa faci diferenta dintre lucrurile de care ai nevoie si de lucrurile de care crezi ca ai nevoie ca sa fii fericit.

Iar cu cat faci o introspectie mai adanca in interiorul tau si te gandesti la ce anume te face fericit, iti vei da seama de cat de putine lucruri ai nevoie ca sa iti indeplinesti aceasta dorinta. 

Acum daca ar fi sa renunti la toate lucrurile costisitoare pe care le-ai cumparat doar fiindca credeai ca te vor face fericit poti realiza care lucrurile care iti sunt intr-adevar indispensabile sunt cele care nu sunt cele mai scumpe si nici ultima generatie.

In felul acesta iti vei da seama la care lucruri iti este mai usor sa renunti si care nu iti sunt indispensabile si de cele de care ai intr-adevar nevoie.

Nu uita sa zambesti cu tot sufletul pentru ca nu stii niciodata pe cine poate face zambetul tau fericit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *