Te rog sa faci un experiment. Maine vreau sa te legi la ochi si sa lasi celelalte simturi sa faca treaba sistemului ocular. Astfel vreau ca tu sa simti diferit tot ceea ce traiesti. Iti garantez ca atunci cand unul din simturi iti lipseste celelalte il suplinesc cu brio.

Iti garantez ca daca maine faci acest experiment iti vei da seama de o multimite de trairi pe care le ai in fiecare zi si nu stii de ele. Te vei redescoperi putin cate putin pe tot parcusul zilei si la final ai sa iti dai seama ca esti un alt om, un om nou ce are trairi si sentimente noi.

Un om cu simturi ascutite pe care le-ai putut practica pe parcursul unei zile in care unul din simturi ti-a lipsit pe deplin.

Atunci cand esti prea preocupat de problemele zilnice acorda-ti un moment si fa acest experiment. Dupa aceea iti garantez ca te vei simti diferit, si vei vedea viata prin alti ochi, atat cu bune si cu rele.

simte

Sunt sigura ca nu te va mai enerva cele mai minore lucruri ca nu vei mai pune la suflet orice vorbe urate pe care le auzi, si te vei descoperi pe tine insati.

Nu-i asa ca asta cauzti de mult timp? Nu-i asa ca iti vei dori un astfel de experiment cu un astfel de rezultat?

Daca raspunsul este DA, atunci nu iti mai ramane de facut decat sa pui in aplicare aceste lucruri si sa vezi care vor fi rezultatele tale, daca te va schimba in vreun fel acest experiment sau nu, sau daca va avea vreun efect asupra ta.

Imi palce sa cred ca fiecare moment in care descoperim ceva nou despre noi este un moment castigat de care trebuie sa ne bucuram si sa il imbunatatim pentru ca asa evoluam si asa devenim mai buni in toate domeniile pe care ni le dorim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *