Vrei sa te apuci de ceva nou si nu stii inca ce?

Eu am o sugestie pentru tine, de ce nu incerci sa faci cateva cursuri de dans? Nu doar ca te vor ajuta sa te misti mai facil dar te vor ajuta si sa iti exersezi si sa iti imbunatatesti coordonerea. Astfel prin dans te poti relaxa si iti poti imbunatati cateva calitati fizice cum ar fi modul in care mergi, postura si nu in ultimul rand modul in care respiri. Da, pentru ca atunci cand faci efort fizic trebuie sa inveti cum sa respiri corect si cum sa ai o postura corecta a corpului.

Iar daca te-ai hotarat ca ar fi bine sa faci cateva cursuri de dans atunci ar trebui sa cauti care scoli de dans din sectorul 3 au cea mai variata programa de dansuri si ce fel ritmuri vrei sa dansezi. Din pacate nu toate dansurile se potrivesc tuturor. Daca esti o persoana mai energica tot timpul cu chef de viata atunci eu iti sugerez sa incerci dansurile latino cum ar salsa.

In cazul in care esti ceva mai seriosa si salsa nu crezi ca este pentru tine, poti incerca clasicul tango argentinian. Pentru mine acest dans mi se pare cel mai seducator dintre toate dansurile. Mi se pare atat de complex si atat de ingenios incat niciun alt dans nu il poate intrece. Daca ar fi sa aleg acest dans as vrea sa il incerc.

In cazul in care consideri ca tu nu ai talent la dans, iti spun sigur ca nu este nicio problema si toata lumea poate invata miscarile latino de pe orice continent, chiar daca nu esti nascut pentru asta. Pana la urma nu trebuie sa devii campion national la dansuri ci trebuie doar sa te distrezi si sa te relaxezi atunci cand inveti ceva nou.

Si cum o persoana complexa nu se sperie sa incerce tot timpul ceva atunci ar trebuie sa treci peste jena de miscarile stangace si sa faci primii pasi de dans. Dar pentru acest lucru trebuie sa gasesti scoala de dans potrivita, si instructorii intelegatori care sa nu se supere cand te impiedici de partenera cu care dansezi.

Cu cat te apuci mai repede sa inveti ceva nou cu atat vei dobandi cat mai multe calitati intr-un timp cat mai scurt. SI cu atat vei deveni mai sedicatoare atat prin calitatile pe care le ai cat si prin miscari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *