Cred ca s-a umplut facebook-ul de pagini cu cativa fani care ofera un Iphone cadou. Eu sper din tot sufletul sa le ignori pe cat de mult poti, dar daca totusi iti doresti sa castigi un Iphone 6 sau esti un mare fan si esti curios despre noul telefon, atunci iti recomand un concurs serios care are drept premiu chiar un Iphone 6. Detaliile despre acest concurs si regulile de participare le gasesti chiar pe blogul chinezului si iti recomand sa te inscrii pentru ca m-as bucura tare mult ca unul dintre cititorii mei sa fie castigatorul acestui super gadget.

nowhereelse-iphone-6-concept-gold-1131x753

Iar daca nu stiai sponsorii acestui concurs sunt cei de la QuickMobile care au reusit sa fie primii care au adus in tara Iphone 6  si Iphone 6 plus pentru ca sunt doua modele, pionerii care au pus Romania pe harta gadgeturilor Apple. Eu chiar ma bucur ca avem si noi acces rapid la ultimele gadgeturi create in Silicon Valley si nu trebuie sa ne deplasam in alta tara pentru un telefon sau o tableta, sau mai rau, sa le comandam de pe siteuri internationale care au shipping extrem de scump, ca sa nu mai spun cat costa taxele vamale in Romania pentru un astfel de device.

Eu abia astept sa pun mana pe un astfel de device pentru ca pe mine m-ar ajuta extrem de mult, mai ales ca sunt toata ziua la calculator si caut tot timpul informatii noi. Sunt convinsa ca un Iphone 6 mi-ar oferi multa libertate de miscare si as putea sa fiu conectata la viata mea virtuala din orice colt al lumii, chiar si din Statuia Liberatii daca as ajunge pe acolo. In felul acesta nu as mai avea scuze ca sa nu public articole mai des pe blog si astfel as avea cei mai fericiti cititori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *