Iti recomand ca in fiecare zi sa ai un obiectiv nou. Un obiectiv care iti poate imbunatati viata si care poate deveni un obicei.

Orice lucru nou pe care vrei sa il inveti trebuie exersat zilnic. Iar ca sa exersezi  zilnic ceva nou ai nevoie de timp iar ca sa ai timp trebuie sa iti organizezi agenda.

Cea mai buna metoda sa iti organizezi agenda este sa o faci cu o seara inainte. Iti stabilesti ce obiective vrei sa indeplinesti in urmatoarea zi si le scrii pe o foaie.

A doua zi citesti foaia si incepi sa indeplinesti din obiectivele care au fost scrise pe foaie. 

Dupa ce faci acest lucru de cateva ori, ziua ta va deveni mult mai organizata iar tu vei avea mult mai mult timp liber sa te relaxezi, sa citesi sau sa faci orice vrei tu.

Fiindca toti ne dorim mai mult timp liber, aceasta este o metoda numai buna prin care putem catiga acest timp liber.

Nu uita sa iei acest sfat foarte in serios pentru ca doar asa vei reusi sa dobandesti obiceiuri noi productive care te vor ajuta sa iti imbunatatesti si sa iti schimbi viata.

Fiecare lucru mic facut in fiecare zi in timp va deveni un obicei valoros care te va ajuta sa evoluezi si sa mergi mai departe.

Nu mi se pare ceva greu de pus in aplicare doar ca ai nevoie de putin disciplina cel putin la inceput pana cand acest obicei devine o rutina si il vei face intr-un mod involuntar. 

Iar cu cat ai mai multe obiceiuri bune cu atat vei devenii o persoana complexa care nu are timp sa se plictiseasca, pentru ca nu-i asa, cine adora persoanele plictisitoare care doar se plang de viata pe care o au, si care nu este asa cum si-o doresc ei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *