Paturi calduroase pentru dimineti friguroase

Ridic ochii si privesc cum primii fulgi de nea isi fac apartia pe cerul destul de innorat, vantul rece imi amorteste fata iar mainile imi sunt aprope inghetate. Ma grabesc spre casa nu inainte sa trec pe la magazinul din colt de unde fac ultimele cumparaturi.

Sezonul rece se apropie iar obiceiurile mele incep sa se schimbe, de acum nu voi mai petrece asa mult timp pe afara si nici nu ma mai voi plimba toata ziua, ci ma voi grabi spre casa unde voi petrece din ce in ce mai mult timp. Voi inlocui limonadele racoaroase baute la terasa cu ceaiuri fierbinti servite in compania familiei si a propriului camin, si fructele proapste cu croasante fragede abia scoase din cuptor.

Chiar daca iarna nu este anotimpul meu favorit stiu cum trebuie sa ma pregatesc pentru acest sezon si sa imi creez un ambient cat mai placut in casa.

Acel catalog cu sute de paginii s-a transpormat intr-un magazin online cu mii de pagini e care cu placere le navighez. Daca pe timpuri indoiam paginile la produsele care imi plac si as vrea sa le am, acum cu usurinta pot sa adaug produsele dorite pe wishlist si le gasesc usor atunci cand am nevoie de ele.

Leave a Reply