Iubeste-te pe tine cu calitatile si defectele tale.

Accepta-te asa cum esti si incearca sa te imbunatatesti cat de mult poti. 

Iti poti schimba defectele in calitati, iti trebuie doar ambitie si perseverenta pentru asta.

Pentru ca schimbarile nu vin peste noapte ci este un intreg proces prin care trebuie sa treci. Iar cu cat iti doresti mai mult un lucru cu atat mai usor iti va fi sa il obtii.

 

Nu iti fie teama sa iti asumi riscuri mari. Cu cat riscurile sunt mai mari cu atat satisfactia indeplinirii obiectivelor este mai mare. Nimeni nu s-a nascut perfect ci toti au evoluat spre perfectiune, toti cei care au reusit s-au imbunatatit si au cautat sa devina cea mai buna versiune a lor.

Daca ei au reusit, si tu poti reusi. It is just a mind game.

Cu cat iti antrenezi mintea sa treaca mai usor peste probleme cu atat mai usoare de rezolvat vor deveni problemele tale. Ceea ce credeai imposibil va deveni usor de realizat si asa iti vei da seama cat de usor iti poti indeplini unele obiective.

Cu cat te imbunatatesti pe tine, cu atat mai multe calitati vei dobandi. Iar un om plin de calitati este un om puternic care reuseste sa isi atinga obiectivele fara prea mult efort si va deveni un om care poate inspirasi ajuta si pe ceilalti.

Iar ce poate fi mai frumos decat sa impartasesti din experinta ta si celorlati care sunt in cautarea schimbarii.

Love-yourself

Iar ca sa ajungi unul dintre oamenii care inspira iti trebuie si tie la randul tau inpiratie. Iar inpiratia o poti gasi in cele mai mici lucruri sau in cele mai simple situatii, doar ca trebuie sa analizezi bine si sa vezi ce poti invata din fiecare intamplare si din fiecare situatie in parte.

Inceputul este cel mai greu ca intotdeauna, dar nimic nu este imposibil. Cu cat te apuci mai repede sa te imbunatasesti, cu atat rezultatele vor aparea mai repede.

Comments are closed.