Stii momentul ala cand vrei sa uiti de tot de toate, cand vrei sa spui restart, cand vrei un nou inceput curat si fara griji. Sa uiti de tot ce a fost si sa te concentreze doar pe ce va fi de acum incolo?

Cam asa simt eu acum, simt nevoia unei mari schimbari in viata mea. Vreau un nou inceput, oriunde in lume nu conteaza. Vreau sa invat sa traiesc, sa iubesc, sa rad sau sa plang. Nu conteaza tot ce vreau este ceva nou si curat.

Vreau sa intalnesc oamenii noi. Sa imi fac noi prieteni si cunostinte, totul sa fie nou iar eu sa fac fata cu brio acestei noi experinte. Cat de frumos ar fi ca in fiecare dimineata sa te astepte o noua provocare. O provocare din care ai de invatat numai lucruri utile, o provocare care sa te ajute sa evoluezi, sa speri si sa traiesti.

traieste

Cam acest lucru imi doresc eu in acest moment. Imi doresc sa invat sa retraiesc fiecare clipa de placere. Sper ca in viitoarul cat mai apropiat sa beneficiez de astfel de experinte, iar viata mea sa devina din ce in ce mai interesanta pe zi ce trece. Asta mi-as dori sa mi se intample cat mai repede, dar ma gandesc si la acel lucru ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa ti se intample.

Daca ma voi trezi intr-o dimineata si imi voi da seama ca toata acesta experinta este prea mult pentru mine si ca nu ii pot face fata. Daca va fi prea dificil sa tin pasul cu tot ce mi se intampla in viata mea si nu voi mai putea opri rocada de intamplari, daca pur si simplu va fi o experienta la care voi esua lamentabil.

Atunci.. ce se va inatmpla?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *