Daca vrei sa evoluezi si sa iti schimbi modul in care gandesti atunci ar trebuie sa te apuci cat mai repede de experimentat noi hobby-uri.

In felul acesta nu doar ca inveti ceva nou dar iti dezvolti si abilitatile creative. Iar cu cat ai mai multa imaginatie cu atat ai sa poti ajuta cat mai multa lume.

Spun acest lucru pentru ca sunt o gramada de probleme care trebuie rezolvate iar numai o minte creativa poate gasi cele mai bune solutii la cele mai neobisnuite probleme.

Ca sa ajungi sa detii asemenea calitati cred ca trebuie sa iesi din zona de comfort si sa te apuci de invata ceva nou in fiecare zi.

Ai doua variante prin care poti face acest lucru, prima este sa te apuci de citit carti cu cat mai multe si din domenii cat mai diverse cu atat mai bine.

Atunci cand citesti o carte este ca si cum ai sta de vorba cu autorul acesteia, ca si cum autorul ti-ar povesti tie toate gandurile si secretele pe care le-a scris in carte.

Iar ce face pe un om mai valoros decat cartile pe care le-a citit?

A doua varianta care este si un pic mai grea ar fi sa experimentezi tu personal diverse situatii dupa care poti scrie o carte in care iti poti imparatsi experientele personale si tot ce ai invatat din sitautiile traite de tine.

In felul acesta te ajuti atat pe tine, cat si pe cei din jurul tau.

Ei isi vor imbunatati cunostintele, iar tu vei avea satisfactia ca ai posibilitatea ca printr-o simpla carte sa ajuti atat de multa lume.

Cred ca doua varinata merge foarte bine dupa prima, pentru ca mai intai inveti tu de la altii si apoi ii poti invata tu pe ceilalti lucruri din experinta ta.

Gandeste-te care au fost cele mai bune carti pe care le-ai citit in ultima perioada si noteaza-ti ce ai invatat din ele.

Atunci cand scrii pe o foaie toate sfaturile bune din carti pe care le-ai primit ai sa le retii mult mai usor si vor fi mult mai usor de transmis mai departe.

Iar cu cat ajungi sa ajuti cat mai multa lume, cu atat vei deveni un lider fara ca sa iti dai seama.

Oamenii te vor urma si iti vor urma sfaturile.

Asa ca nu iti mai ramane decat sa impartasesti cu ceilalti experintele tale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *