Fie ca iti place sau nu, trebuie la un moment dat sa te socializezi cu cei din jurul tau.

Si am ajuns la concluzia ca atunci cand discuti cu cineva cu lejeritate fara sa mai tii cont de formele de politete discutiile devin din ce in ce mai interesante si asa aflii lucruri noi.

In felul acesta poti descoperi o multime de informati noi, poti afla de locuri de care nici nu stiai ca exita de mancaruri pe care ai vrea sa le incerci sau de lucurui pe care pur si simplu ai vrea sa le faci..

intalneste oameni noi

Resursa umana este cea mai buna resursa de care poti beneficia in calatoaria ta de a te transforma in persoana iti care ti-ai dorit tot timpul sa devii.

Din acest motiv am ajuns la concluzia ca trebuie sa intalnesti cat mai multe peroane noi si cat mai diferite pentru cadoar  in felul acesta poti sa iti largesti orizonturile.

Iar cu cat orizonturile tale sunt mai largi cu atat si obiectivele tale vor deveni mai indraznete si iti vei da seama ca unele vise se pot indeplini foarte usor.

Dupa ce ai intalnit o multitudine de oameni noi, ii poti alege pe cei de la care crezi ca ai ce invata si ii poti elimina pe cei pe care ii consideri toxici si nu fac altceva decat sa te traga in jos.

Primul obiectiv este sa intalnesti oameni noi, cat mai multi si cat mai diferiti dupa care sa ii pastrezi aproape pe cei de care ai nevoie in momentele respective ale vietii tale. 

Mai este si categoria de oameni care sunt de calitate dar nu ai nevoie de ei in acel moment.

Cu acesta categorie eu iti recomand sa ramai in contact, sa mentii o relatie de prietenie pentu ca nu stii niciodata, cand la un moment dat s-ar putea sa te poate ajuta cu un sfat sau cu cateva informatii de care ai nevoie si care te pot scoate din unele situatii fara iesire.

Comments are closed.