Incepe un nou Super Blog

De cativa ani de cand tot ma ocup de diverse bloguri am invatat cum pot castiga bani din asta. Iar unul dintre primele concursuri destinat bloggerilor care mi-a deschis portile pentru colaborari a fost chiar SuperBlog. Chiar daca la prima editie la care am participat am abandonat competitia undeva pe la mijlocul ei, totusi dupa aceea m-am ales cu multe colaborari din partea sponsorilor care au luat parte la aceasta competitie. Si uite asa am reusit sa fac primii bani din blog si sa scriu primele advertoriale.

incepe-toamna-creativa-pentru-bloggeri-in-competitia-superblog-2014

Chiar daca cititorii pot spune ca nu apreciaza astfel de articole, daca stii cum sa le scrii astfel incat sa le faca placere sa le citeasca nu cred ca este o problema. Si uite cum Super Blog a inceput din nou inscrierile pentru editia din aceasta toamna unde sunt sigura ca vor fi multe premii tentate si apoi vor urma multe colaborari de pe urma carora vor avea de castigat atat bloggeri cat si sponsorii.

Daca ai blog si iti doresti mai multa vizibilitate chiar iti recomand sa te inscrii la acest concurs. Poate chiar daca nu vei fi printre marii castigatori, sunt sigura ca acesta expunere in viitor iti va aduce multe colaborari. Daca nu stii unde sa te inscrii aici gasesti toate informatiile de care ai nevoie.

Cu acest articol ma inscriu si eu in editia de toamna a super blogului, si sper sa am timp sa scriu articolele ca inspiratie si imaginatie am destula. :))))

Leave a Reply