Daca vrei ca viata ta sa fie una mai buna, sa ai mai multi bani sa muncesti mai putin sau sa calatoresti mai mult cred ca trebuie sa gasesti o buna sursa de inspiratie.

Trebuie sa gasesti pe cineva care a ajuns acolo unde vrei tu sa ajungi si sa te inspiri din parcursul acesteia.

Trebuie sa analizezi ce a facut bine si ce a facut mai putin bine si sa tragi propriile concluzii.

Stiu ca cel mai bine este sa inveti din propriile tale greseli dar este o sursa buna sa inveti si din greselile celorlalti.

inspiratie

Intr-adevar lectia poate nu va avea o valoare atat de mare pe cat are lectie in care poti invata din prorpia greseala dar iti poate da de gandit si pe poate pune pe analizat unele situatii.

Iar cu cat gresesti mai mult cu atat inveti mai mult, asa ca nu iti fie teama sa gresesti cat mai mult posibil.

Daca pierzi bani ca sa inveti e ok, bani ii poti face inapoi oricand.

Problema cea mai mare este sa nu pierzi timpul fara sa inveti ceva, pentru ca timpul este singurul lucru pe care nu il mai poti recupera si nici nu il poti cumpara.

Uita de toate temerile interioare si incearca sa experimentezi cat mai multe lucruri, doar asa vei putea stii care iti sunt cele mai mari calitati si asa vei aflat care iti sunt punctele slabe.

Iar cand stii ce puncte slabe ai, vei stii la ce trebuie sa lucrezi si cum le poti imbunatati ca sa le transformi in calitati.

De cele mai multe ori se intampla ca lucrurile de care te fereai cel mai mult si aveai impresia ca sunt cel mai greu de realizat sa iti placa cel mai mult.

Cu cat un lucru iti place cat mai mult cu atat il vei exersa si practica constant pana cand vei deveni cel mai bun in acel domeniu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *