Am doar 18 ani si am primit o masina cadou :)

O masina Toyota Aygo cred ca ar fi fost cadoul ideal pentru mine atunci cand am implinit 18 ani, mai ales ca abia luasem examenul de conducere cu 26 de puncte. Nici acum nu e prea tarziu pentru un astfel de cadou, mai ales ca o masina Aygo m-ar ajuta extrem de mult in drumurile cotidiene si in rezolvarea problemelor.

Dar sa revin la varsta de 18 ani si cum mi-ar fi schimbat viata aceasta masina. In primul rand cu siguranta as fi devenit cea mai cool din clasa, pentru ca nu multi colegi detineau o masina, deci popularitatea mea ar fi crescut rapid fara sa fiu nevoita sa cersesc likeuri pe facebook :)))) asa cum se intampla in ziua de astazi.

Daca sunteti de parere ca nu prea le ai cu sofatul la varsta majoratului, pot sa va zic ca noul Aygo este dotat cu o camera retrovizoare, care m-ar fi ajutat mult la parcarea cu spatele sau parcarea laterala asa ca probabil i-as fi intrecut pe multi baieti din clasa la rapiditatea cu care reusesc sa imi parchez masina in cele mai stramte locuri.

toyota-Aygo-2014-exterior-tme-016-a-full_tcm-3040-98016

XOXO Gossip Girl! Stiai ca iti poti personaliza grilajul din fata in forma de X fix dupa bunul tau plac. Ce poate fi mai minunat decat sa iti alegi componentele masinii dupa forme si culori. Asa cum acest model iti ofera o libertate mare de personalizare a masinii atat in interior cat si in exterior. Nu cred ca va fi masina care sa semene cu o alta pentru ca fiecare masina va avea amprenta preferintelor propietarilor. Yep, ceea ce este pare super cool, ca masina sa devina prelungirea personalitatii tale.

toyota-Aygo-2014-exterior-tme-029-a-full_tcm-3040-97874

Designul cred ca atrage atentia pe orice strada pe care mergi si probabil ca ar fi dus la multe invidii printre cele mai populare fete din liceu. Iar culoarea rosie a caroserei nu ar face decat sa completeze aceasta bijuterie pe patru roti. Luminile de zi cu tehnologie LED cu siguranta ar transmite acelasi mesaj ca melodia I got my eyes on you.

Mie mi se pare o masina perfecta pentru o persona tanara sau cu suflet tanar, sau pasinonata de gadgeturi pentru ca aceasta masina iti ofera accesul rapid la viata ta din mediul online. Trebuie doar sa iti conectezi smartphone-ul la sistem multimedia x-touch si Voila! esti activ in social media chiar de la bordul propriei masini. How cool is that! Daca totusi nu iti doresti socializare nu doar in mediul virtual ci si in real life, atunci nu iti mai ramane decat sa iti umplii masina de prieteni, sa apesi pedala pana la fund, si sa zbori in noua Aygo pana la cea mai apropiata statiune montana. Deci nu-ti mai ramane decat sa Go Fun Yourself!!

toyota-Aygo-2014-exterior-tme-007-a-full_tcm-3040-98034

Chiar daca mi-am luat bacul si am terminat si faculatea, dupa un Aygo tot tanjesc, asa ca aviz cunoscutilor mei care citesc acest articol cred ca stiti ce imi doresc de ziua mea.

Articol scris pentru Super Blog 2014

Leave a Reply