Stiai ca cei mici sunt cei mai predispusi la alergii mai ales ale pielii?

Cauzele pot fi multiple, de la banalele produse de ingrijire a pielii pana la produsele alimentare pe care le consuma copilul zilnic sau de ce nu predispozitiile genetice cu care acesta se naste.

Daca micutul tau este predispus la astfel de alergii atunci ar trebui sa te informezi cat mai mult despre acest subiect, iar o sursa buna de informare este cartea descopera remedii ale alergiilor alimentare la copii. Care a fost special scrisa pentru astfel de probleme, si in felul acesta este prima carte de alergologie pediatrica destinata publicului larg si nu doar specialistilor din domeniu.

Acesta carte contine peste 50 de afectiunii si remedii pentru un spectru larg de alergii cu care copilul tau se poate confrunta in copilaria sau adolescenta lui.

copil fericit

Cartea nu este destinata doar copiilor, ci si acelor care au suferit in copilarie de astfel de afectiuni sau care inca mai sufera si acum. Astfel daca tu ai suferit in copilarie de o dermatita atopica, poti fii sigur ca si copilul tau are predispozitia sa sufere de dermatita atopica pentru ca acestea se transmit genetic.

Informatiile din carte nu doar ca te vor ajuta sa intelegi mai bine afectiunea copilului tau, dar te vor ajuta si te vor indruma spre cea mai buna cale de tratament pe care o poti alege impreuna cu copilul tau. 

De asemenea tot in carte sunt explicate ce analize trebuie facute de fiecare copil in parte ca sa nu mai apara diagnostice de genul dermatita atopica cu cauze necunoscute.

Mi se pare un ghid util pentru astfel de afectiuni mai ales ca sunt atat de putin informatii legate de acest subiect. Iar cand cartea este scrisa de un medic mi se pare si mai de incredere, decat ale materiale publicate de persoane care nu sunt din domeniu medical.

In felul acesta poti incerca mai multe planuri de tratament si poti sa observi care dintre ele rezoneaza cel mai bine cu afectiunea copilului tau. Intotdeauna mai multe planuri de tratament sunt mai bune decat un singur plan de tratament.

Cand ai mai multe optiuni iti este mai usor sa faci alegerea pe cea mai potrivita ca apoi sa poti faci o comparatie intre ele si sa vezi care nu au functionat.

Pana la urma vindecarea sta in mainile noastre, depinde doar de noi ce surse de informatii alegem sa citim si sfaturile carui medic la urmam. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *