Mai sunt cateva zile si va fi Valentines’s Day 2015, unii iubesc aceasta sarbatoare iar altii o urasc, nu stiu din care categorie faci tu parte dar eu iti propun un mod de a sarbatori aceasta zi cat mai inedit si cat mai memorabil posibil. Ce-ar fi ca anul acesta sa organizezi o sendita foto cat mai nebunatica la care sa te folosesti de accesori indragostite pentru petreceri cu cele mai diverse imagini si mesaje. Iar ca aceasta sedinta foto sa fie una cat mai reusita nu uita sa faci rost de o camera buna, poti folosi si un telefon mobil daca scoate poze bune, cauta cele mai luminoase colturi din casa si apuca-te de distractie.

Accesorii-indragostite-pentru-petreceri-8-2ydprsq8ke7r5lk2t4urr4

Iar ca distractia sa fie si mai tare iti propun a faci un hastag pe instagram, sa sharuiesti pozele tale si sa inviti si alti prietenii sa se alature ideii tale in care va faceti poze cu diverse accesorii in cele mi bizare locuri. Sunt sigura ca vei petrece momente exceptionale cu partenerul sau partenera ta si iti vei aduce cu drag aminte de poze. Pana la urma nu conteaza cat de bine sau cat de stramb ai iesit in poze conteaza cat de mult de-ai distrat si cat de mult te-ai relaxat dupa o astfel de experinta.

Si iti mai sugerez un lucru, dupa ce ai facut toate pozele, alegele pe cele mai haioase si poti forma un mic tablou din ele in forma de inima, sau pur si simplu poti prinde pozele pe o bucata de polistiren pe care il poti pune undeva pe perete si de care sa iti amintesti cat mai des. Cred ca ar fi un moment de distractie placut atat pentru tine cat si pentru partenera ta de care sa iti poti aminti cu drag si peste cativa ani, pesntru ca pozele vor ramane marturie.

2 Comments on Ce iti doresti de Valetine’s Day?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *