Daca ar trebui sa alegi un #hashtag pentru viata ta din acest moment, care ar fii acela?

Mi se pare o intrebare destul de dificila pentru ca nu intotdeauana avem viata pe care ne-o dorim, si nu intotdeauna suntem atat de cool pe cat ne-am dori.

Uneori ne este mai greu alteori mai bine dar important este sa perseverem si sa progresam.

Cred ca ar trebui sa schimbam hastagul din #boringlife in #traveltheworl sau #theadventurestartsnow and so on.

Cu cat reusim sa iesim din zona din comfort si sa luam decizii cat mai indrazneste cu atat viata noastra va deveni mai interesanta.

Nimic din ceea ce ne aduce satifactii mari nu este usor de obtinut.

Cu cat incercarile prin care trecem sunt mai grele cu atat noi vom evolua intr-un mod atat de satisfacator incat ne vom putea surprinde pana si pe noi.

hashtag

Intotdeauna vor aparea tot felul de persoane care nu ne vor lasa sa evoluam, care ne vor aminti cat de incapabile suntem sa ne indeplinim scopul sau cat de greu este drumul pe care vrem sa il parcurgem pana la rezultatele dorite.

Cred ca toata lumea are prin jurul lui o astfel de persoane care te demotiveza, si iti aminteste toate esecurile prin care ai trecut sau iti sugereza ca e mai bine sa stai linsit si sa nu faci nimic in privinta ta, nimic care sa te scoata din zona ta de comfort si nimic care sa te faca sa evoluezi.

Daca ai astfel de persoane in jurul tau, iti sugerez sa fii foarte atent atunci cand aceastea vor sa iti dea sfaturi pentru ca nu vor face altceva decat sa te demotiveze.

Eu as merge chiar un pic mai departe si ti-as zice ca ar fi bine sa le elimini din viata ta, iar daca nu poti face acest lucru definitiv poti sa incerci aceasta tehnica pentru o perioada limitata de timp.

Astfel ramai doar tu cu gandurile, parerile si obiectele tale fara ca altcineva sa iti spuna ce poti si ce nu poti face.

Acum as vrea sa imi spui care este hashtagul vietii tale?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *