De cate ori pe zi visezi? De ori pe zi te gandesti cum ar fi aratat viata ta daca te nasteai in alta tara, in alta cultura daca erai inconjurat de alti oameni sau daca pur si simplu te nasteai intr-o familie foarte bogata sau foarte saraca.

Sunt sigura ca viata ta ar fi fost mult mai diferita de cea cum arata acum. Probabil ca ai fi avut alte oportunitati daca te nasteai in familia bogata si ai fi fost total lipsit de optiuni daca te nasteai in familia saraca. 

Cred ca cel mai bun mediu in care ai fi putut sa te nasti este unul mediu in care sa fii putut invata adevaratele valorii ale vietii, fara sa te gandesti prea mult la asta fara sa stai sa analizezi daca este bine sau rau ceea ce faci.

viseaza

Atunci cand un copil vine pe lume eu cred ca el isi alege familia in care vine si asta poate fi in functie de lectiile pe care si le doreste sa le invete in viata respactiva. Probabil ca un copil care isi alege o familie saraca isi doreste sa invete cum sa izbuteasca in viata, cum sa devina mai bun si mai capabil si cum ii poate intrece pe cei mai buni decat el.

Acealasi lucru poate fi valabil si pentru copilul nascut intr-o familie cu venituri mari, unde nu trebuie sa isi faca nicio grija, in care cele mai bune lucururi le poate primi fara sa fac vreun efort. De asemenea poate beeficia si de o educatie exclusivista care il poate ajuta enorm de mult pe parcursul vietii.

In care isi poate prietenii si relatii din acelasi mediu ca el. Da cred ca viata intr-o familie cu venituri mari este mult mai usoara, si pentru un astfel de copil este mult mai usor sa reuseasca in viata descat pentru ceilalti care nu au fost atat de norocosi ca el.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *