Cand ai ascultat ultima data muzica buna?

Stiu ca in ultima vreme suntem bombardati cu tot felul de stiluri muzicale noi aparute, care mai de care mai colorate si interesante dar totusi mai sunt printre noi si doritori de muzica clasica sau ceva mai veche cu mai multa constistenta decat hiturile difuzate la radio.

Pentru cei care vor gura de oxigen muzical, cred ca am gasit cel mai fain festival care omagiaza si promoveaza tematica folclorica sintetizata cu muzica jazz. Mie personal mi se pare o combinatie muzicala super tare pe care nu as vrea sa ratez sa o ascult.

Din fericire daca mai sunt sunt ai alti doritori, trebuie sa va dau o veste buna, Roots Revival Romania – Colors of Maria exact stilul de muzica prezentat mai sus il promoveaza. Astfel melodiile Mariei Tanase le poti asculta acum pe ritmuri de jazz.

Maria Tanase

La festival vor fi interpreti din mai multe tari ale lumii, care vor fi insotiti de instrumente muzicale specifice zonei din care vin, iar ca tema principala vor fi melodiile Mariei Tanase ce vor fi interprtate de artisti in stilul propriu.

Spre rusinea mea nu stiu care ar fi legaturile Marieri Tanase cu Bacaul, orasul in care locuiesc dar stiu ca avut un talent muzical ce cu greu poate fi egalat de orice alta interpreta de muzica populara.

Daca vrei sa iei parte la acest festival poti sa alege unul din cele zece orase organizatoare ale acestui turneu la care poti sa participi. Biletele se gasesc pe Eventim.ro sau in magazinele Germanos, Orange Shop, Vodafone, Domo, librariile Carturesti si Humanitas.

Programul turneului:
Craiova: 23 septembrie- Teatrul Marin Sorescu
Timișoara: 25 septembrie – Teatrul National
Oradea: 26 septembrie – Casa Sindicatelor
Cluj-Napoca: 28 septembrie – Filarmonica Transilvania
Sibiu: 29 septembrie – Casa Sindicatelor
Brașov: 1 octombrie – Centrul Reduta
Iași: 3 octombrie – Teatrul Luceafarul
Galați: 4 octombrie – Casa Studentilor
Constanța: 6 octombrie – Casa Sindicatelor
București: 11 octombrie – Sala Radio
București: 12 octombrie – Sala Radio

This entry was posted in Social.

Leave a Reply