Nu de putine ori mi s-a intamplat sa am cate un feeling bun, sa simt momentul si sa actionez.

Cred ca este foarte important sa stii si sa simti cand sa actionezi si cand nu, pentru ca daca iti folosesti energia pentru un moment care nu este cel mai potrivit, pierzi o susra importanta de energie care dureaza sa pana se reface si pana poti actiona din nou.

Asa ca mare atentie cum iti folosesti energia pentru ca intr-adevar ea se reface dar daca o consumi inutil vei fi tot timpul obosit si nu vei avea niciodata suficienta energie pentru un nou inceput.

De aceea este bine ca de fiecare data dupa ce ai un succes sa te rasfeti cu cate ceva, poate o vacanta sau de ce nu ceva mic cum ar fi o cina in oras la rastaurantul tau preferat sau orice altceva ce iti face placere.

In felul acesta iti ajuti atat fizicul cat si psihicul sa isi refaca sursa de energie pierduta intr-un timp cat mai scurt.

Iar cu cat esti tot timpul full de energie cu atat esti mai predispus sa te apuci de lucruri noi si nu iti este frica de noi inceputuri. Asa ca mare atentie in ce mod iti folosesti energia, pentru ca foarte usor o poti risipi in loc sa o folosesti in scopuri constructive.

Iar ca sa fii tot timpul full de energie cred ca trebuie sa ai o gandire pozitiva, pentru ca o gandire negativa te va stoarce de energie si asa vei pierde o sursa importanta de energie care se poate reface destul de greu.

Cu cat esti mai atent la modul in care iti folosesti energia cu atat ea se va reface mai repede. Si doar asa vei reusi sa iti atingi obiectivele, pentru ca este foarte important sa reusesti sa faci lucrurile care nu iti fac asa mare placere, cu zambetul pe buze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *