Ai fost vreodata intr-un parc de aventura?

Nu stiu cum iti place tie sa te relaxezi, dar eu ador sa imi petrec timpul liber in natura. Iar daca timpul meu petrecut in natura este insotit si de o activitate fizica atunci pot spune ca este modul ideal de relaxare. Una dintre activitatile mele preferate pe care le-am descoperit de curand este un aventura parc abia deschis chiar in statiunea Straja in apropiere de vila Alpin. Acesta are mai multe trasee cu diferite grade de dificultate asa ca iti recomand sa incepi cu cele mai usoare.

Mi se pare o modalitate inedita de relaxare atat pentru parintii cu copii cat si o idee interesanta de team building in Straja. Acolo angajatii unei companii se pot intrece pe traseele suspendate in copaci si in acelasi timp isi pot oxigena plamanii cu aerul curat de munte.

ParcAventura2

Nici pentru celelalte categorii de oameni un sejur la Straja nu poate fi de refuzat, pentru ca zona iti ofera atat de multe bogatii naturale incat ar fi pacat sa nu profiti de cateva zile de relaxare in acest loc minunat. Iar de cand acest parc de aventura Straja s-a deschis, a capatat un anumit farmec cu care isi intampina turistii.

Daca n-ai ajuns inca in acest loc, atunci ar trebui ca statiunea Straja sa o pui pe lista ta de dorinte si in urmatoarele luni sa iti faci drum pe acolo. Iti spun sigur ca nu vrei regreta alegerea facuta mai ales ca nu sunt multe parcuri de aventura in tara. Iar sa experimentezi ceva nou este in totdeauna binevenit.

Si preturile sunt prietenoase, astfel copii trebuie sa platesca 10 lei, adultii 15 lei, iar daca iti iei prietenii si formati un grup atunci biletul de intrare te costa doar 5 lei indiferent de varsta. Dupa toata aceasta prezentare chiar ca nu iti mai ramane nicio scuza sa nu te aventurezi intr-o escapada la munte in care iti poti testa limitele prin cele mai ingenioase trasee din copaci.

Articol scris pentru Super Blog 2014

Leave a Reply