Acel moment in care stii ca viata ta nu va mai fii aceiasi. Acel moment in care orice ti s-ar intampla nimic nu va mai fii la fel ca inainte. Acel moment in care iti dai seama cat de mult ai evoluat si nimic nu te mai poate trage inapoi. Acel moment in care iti dai seama ca viata merge doar inainte si nicioadata inapoi. Acel moment in care te simti invincibil.

Da, astfel de momente pot sa apara dupa o lunga perioada de evolutie si de progres. Dupa o lunga perioada de lupta cu tine insuti si propriile bariere psihologice pe care le poti depasi una cate una. Iar atunci cand iti dai seama cat de mult ai evoluat si cat de mici ti se par problemele care nu de mult ti se pareau atat de mari. Acel moment este unul sublim, este unul de intensitate maxima care nu poate fii egalat de altceva.

Pentru astfel de momente se merita toata munca si tot efortul depus in ani de evolutie, tot prograsul pe care l-ai facut ca sa ajungi acolo unde esti acum. Iar cand ajungi in acel moment stii ca nimic nu va mai fii la fel si nimic nu te poate intoarce la viata si barierele pe care le aveai inainte. Si cred ca nimic nu te poate opri sa fii si tu unul dintre invingatori si sa traiesti un astfel de moment.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *