5 trucuri pentru o piele bronzata

Iubesc soarele si imi place la nebunie pielea aramie, de aceea vara petrec foarte mult timp in soare si nu ezit sa ma bucur de fiecare raza care imi atinge pielea. Dar in ultimii an am invatat ca soarele nu este chiar cel mai bun prieten al pielii si pot spune ca este un mic dusman. Pentru a fi prietena cu soarele si pentru a nu-mi afecta pielea, in ultimul timp am invatat cateva trucuri pe care le respect si in felul acesta evit orice neplacere pe care mi-o pot provoca razele soarelui.

Iar pentru a avea  piele aramie, stralucitoare, glowy si sanatoasa respect in fiecare sezon estival cateva dintre urmatoarele trucuri de frumusete:

1. Crema cu SPF este obligatorie in geanta de plaja

Cand sunt in vacanta la mare sau intr-un loc unde ma expun la soare, nu uit niciodata sa imi iau cel putin doua tuburi de crema de SPF cu mine. Unul este pentru mine, si mai am tot timpul unul pentru prietenii mei uituci, care cred inca ca soarele este benefic pentru piele.

bronzare

2. Pielea sanatoasa cu SPF se intretine

Pentru ca ingredientele din cremele SPF sa se activeze, eu aplic crema cu 20-30 de minute inainte sa ies din casa. In felul acesta atunci cand umblu prin soare sau cand ajung pe plaja, stiu ca deja sunt safe si protejata de razele soarelui.

3. Folosesc SPF cu autobronzant

Imi plac la nebunie cremele de protectie solara care contin si autobronzant in compozitie. Astfel iti creaza iluzia de piele super bronzata si catifelata pe care soarele natural nu ti-o poate da.

4. Evit orele cu soare prea puternic

Cred ca stii deja care sunt orele in care expunerea la soare trebuie evitata, nu trebuie sa iti mai spun eu. Dar totusi daca esti in vacanta doar n-ai sa stai in camera de hotel intre orele 11 si 5 dupa amiaza. Eu daca stau la piscina hotelului atunci aplic un strat generos de crema cu spf pe piele, imi pun un pareo care sa imi acopere corpul, port palarie si ochelari de soare si stau sub o umbrela. In felul acesta evit cat de mult razele soarelui si totusi imi petrec timpul la piscina.

5. Dupa plaja neaparat ingrijire adecvata

Dupa ce am stat la plaja imi place sa aplic o crema hidratanta lejera care sa imi hidrateze si catifeleze pielea expusa soarelui. In felul acesta stiu ca pielea mea e safe si nu voi avea nicio suferinta ulterioara.

Leave a Reply